www.mgp.hu

1

Naszóval Prága.. hát egyáltalán nem ide indúltam, de már régen szerettem volna megnézni.

Reggel indultam otthonról, de elég sok idot kellett eltöltenem Bp-en, így csak este vágtam neki igazán az útnak. Ausztrián át mentem, majd nem sokkal a határ után egy víztárózó partján álló kempingben szálltam meg. Sokan voltak, de olcsó volt. A környék szép, másnap kicsit szét is néztem, mielott továbbindultam. Volt egy kis eltévedésem.. mikor egy letérot kerestem, de nem jelezte azt a falut mit vártam. csak az volt kiírva, hogy merre van a rendorség. Aztán kiderült, hogy az elso falú neve Police.hmm.. Végig mellékutakon haladva jutottam Prágáig. Egyszer kér krosszgépes kísért vagy fél kilométert .. egy keréken. Máskor két ECO1-es jött szembe.. soha nem láttam még ezeket a kétkereku tojásokat éloben.

Prágában is kempingeztem, érdemes letenni a vasat és villamossal menni.

A kempinget kicsit nehezen találtam meg, elso tájékozódó kérdésemnél közölték, hogy még a térképen sem vagyok. Aztán láttam egy villamost amirol tudtam, hogy elmegy a kemping mellett. erre fogta és bement egy alagútba..Grrr... aztán mikor megtaláltam a másik oldalon akkor meg átment egy vasúti hídon.. szerintem direkt csinálta.

 Egy napot végigcsavarogtam a belvárosban, illetve szakás szerint kicsit szétnéztem a nem annyira ismert helyeken is.
Ja igen.. találkoztam egy AT-vel... Dél-Americából. 

Másnap KarloviVary, majd át németországba, Passau felé.. ez is egy szép út. Majd le délnek, és az Attersee partján vertem fel a sátrat. és le a cölöpöket, mert jó kis éjszaki vihart kaptam.

Következo napon csak szépen lassan motorozgattam a csodálatos hegyek közt, fantasztikusan szép ido volt. Estére ismeros szállást választottam, a Mariacell-i kempinget. Még mindig nagyon jó, legfoképp mert nagyon egyszeru. Egy nap a környéken, pihenés, úszás és persze, egy kis motorozás. Ezen a környéken mindig megállapítom, hogy nem is kell nagyon bemenni a nagy hegyek közé, ha csak egy két nap szabadja van az embernek akkor elég ide jönni.

Sajna több idom nem volt, így reggel nagy sóhajtással keletnek fordítottam a  kormányt, aztán meg sem álltam Nyíregyházáig.

MGP


1

1

1

1

1

1


 

1

1

1

1

1

1


1

1

1

1

1

1

1


1

1

1

1

1

1

1

1

1

1


Ide tessék irni!!!!   De gyorsan!

mgp@mgp.hu